藥燉鱸魚湯
TM6 TM5

藥燉鱸魚湯

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1000 克 水
  • 2 片 當歸 (約10克),洗淨,瀝乾
  • 5 克 黃耆 ,洗淨,瀝乾
  • 5 克 紅棗 ,洗淨,瀝乾
  • 15 克 薑 ,切片
  • 300 克 鱸魚 (整尾),清洗去除內臟,帶骨切段(約3公分)
  • 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
491.7 kJ / 117.5 kcal
Białko
22.5 g
Węglowodany
2.9 g
Tłuszcz
1.7 g
Tłuszcz nasycony
17.5 g
Błonnik
0.3 g
Sód
243.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy