藥燉鱸魚湯

藥燉鱸魚湯

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 當歸 (約10克),洗淨,瀝乾
    2 片
  • 黃耆 洗淨,瀝乾
    5 克
  • 紅棗 洗淨,瀝乾
    5 克
  • 切片
    15 克
  • 鱸魚 (整尾),清洗去除內臟,帶骨切段(約3公分)
    300 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 243.3 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 491.7 kJ / 117.5 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 17.5 g
Węglowodany 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...