芹菜枸杞炒豆包

芹菜枸杞炒豆包

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 5 克
  • 嫩薑 切絲
    10 克
  • 芹菜 切段(約5公分)
    80 克
  • 炸豆包 切寬條(約1.5公分)
    200 克
  • 10 克
  • ⅛ 茶匙
  • ⅛ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 596.7 mg
Białko 26.2 g
Kalorie 991 kJ / 236.9 kcal
Tłuszcz 11.4 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2756.2 g
Węglowodany 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...