洋蔥炒蛋

洋蔥炒蛋

3.6 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 2 顆
  • (蛋液和炒蛋用)
    ¼ 茶匙
  • 10 克
  • 15 克
  • 洋蔥 切粗絲(約1公分)
    200 克
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 249.7 mg
Białko 7.8 g
Kalorie 636.7 kJ / 152.2 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 4457.1 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...