Urządzenia i Akcesoria
洋蔥炒蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
蛋2 顆
-
鹽 (蛋液和炒蛋用)¼ 茶匙
-
油10 克
-
水15 克
-
洋蔥 切粗絲(約1公分)200 克
-
黑胡椒粗粒1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
249.7 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
636.7 kJ /
152.2 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4457.1 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan