Urządzenia i Akcesoria
鳳梨炒黑木耳
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
新鮮黑木耳 切塊(約3公分)200 克
-
鳳梨 去皮,切片(約0.5公分)70 克
-
白醋5 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
185.5 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
429.2 kJ /
102.6 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
7.9 g
Tłuszcz nasycony
4184.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan