Urządzenia i Akcesoria
雞蛋粉絲皇宮菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
蛋2 顆
-
鹽1 小撮
-
黑麻油10 克
-
嫩薑 切絲15 克
-
水250 克
-
皇宮菜 切段(5公分)150 克
-
冬粉 對半切,以溫水浸泡10分鐘30 克
-
日式醬油10 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
424.4 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
682.3 kJ /
163.1 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
4280.4 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan