Urządzenia i Akcesoria
炒青木瓜絲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
青木瓜 去皮,去籽,切細絲200 克
-
油10 克
-
嫩薑 切絲10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切絲30 克
-
新鮮黑木耳 切絲50 克
-
糖½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
檸檬汁1 茶匙
-
鹽味烤花生 稍微拍碎30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
414.6 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
734.3 kJ /
175.5 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
5890.8 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan