Urządzenia i Akcesoria
紅棗牛蒡鮮菇湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾5 顆
-
嫩薑 切片15 克
-
牛蒡 去皮,切塊(約2公分)100 克
-
水1000 克
-
玉米 切段(約2公分)150 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段100 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
183.1 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
619.9 kJ /
148.2 kcal
Tłuszcz
2.1 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
29.2 g
Węglowodany
29.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan