Urządzenia i Akcesoria
山藥金針湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
水800 克
-
嫩薑 切片20 克
-
鈕扣菇 泡軟6 朵
-
新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)200 克
-
乾金針 洗淨,瀝乾10 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
252.1 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
477.9 kJ /
114.2 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan