黃豆燉牛腱

黃豆燉牛腱

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
2 人份

Składniki

  • 1400 克
  • 醬油
    30 克
  • 15 克
  • 米酒
    10 克
  • 切段(約4公分)
    15 克
  • 嫩薑 切片
    20 克
  • 牛腱 對半切,預先川燙去血水
    200 克
  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 791.6 mg
Białko 14.7 g
Kalorie 666.2 kJ / 159.2 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 313.8 g
Węglowodany 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...