山藥蛤蜊蒸雞肉

山藥蛤蜊蒸雞肉

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    150 克
  • 日式醬油
    10 克
  • 535 克
  • 新鮮山藥 去皮,切片(厚約1公分)
    100 克
  • 鈕扣菇 泡軟
    15 克
  • ½ 茶匙
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 573.2 mg
Białko 21.1 g
Kalorie 748.3 kJ / 178.9 kcal
Tłuszcz 4.9 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 201 g
Węglowodany 12.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...