Urządzenia i Akcesoria
山藥蛤蜊蒸雞肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)150 克
-
日式醬油10 克
-
水535 克
-
新鮮山藥 去皮,切片(厚約1公分)100 克
-
鈕扣菇 泡軟15 克
-
糖½ 茶匙
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
573.2 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
748.3 kJ /
178.9 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
201 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan