花椰菜炒雞肉
TM6 TM5

花椰菜炒雞肉

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 1000 克 水
  • 100 克 綠花椰菜 ,切小朵
  • 15 克 油
  • 15 克 嫩薑 ,切片
  • 150 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
  • ⅛ 茶匙 鹽
  • 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
777.8 kJ / 185.9 kcal
Białko
16.2 g
Węglowodany
2.6 g
Tłuszcz
12.2 g
Tłuszcz nasycony
6476.8 g
Błonnik
1.1 g
Sód
278.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy