通草鱸魚湯

通草鱸魚湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 通草 (約1把量),洗淨,瀝乾
    10 克
  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 鱸魚 去除魚鱗與內臟,輪切(約4公分)
    450 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 344.3 mg
Białko 41 g
Kalorie 929.2 kJ / 222.1 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 66.9 g
Węglowodany 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...