洋蔥鮭魚清湯

洋蔥鮭魚清湯

3.8 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 洋蔥 切細絲
    100 克
  • 1000 克
  • 新鮮鮭魚片 切塊(約3公分)
    200 克
  • 板豆腐 切塊(約3公分)
    60 克
  • 切段(約3公分)
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 219.4 mg
Białko 23.6 g
Kalorie 1134.7 kJ / 271.2 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1603.8 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...