Urządzenia i Akcesoria
洋蔥鮭魚清湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
洋蔥 切細絲100 克
-
水1000 克
-
新鮮鮭魚片 切塊(約3公分)200 克
-
板豆腐 切塊(約3公分)60 克
-
蔥 切段(約3公分)15 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
219.4 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
1134.7 kJ /
271.2 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1603.8 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan