Urządzenia i Akcesoria
清燉雞湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
嫩薑 切片10 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾10 克
-
黃耆 洗淨,瀝乾10 克
-
水800 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 ½ 茶匙
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),預先川燙去血水300 克
-
鹽¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
330.9 mg
Białko
25.4 g
Kalorie
827.7 kJ /
197.8 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
321.4 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan