茶油菠菜豬肝湯

茶油菠菜豬肝湯

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份

Składniki

  • 豬肝 切斜片(約1公分厚)
    100 克
  • (含浸泡和烹煮用)
    1650 克
  • 苦茶油
    10 克
  • 嫩薑 切絲
    15 克
  • ¼ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 茶匙
  • 菠菜 切段(約5公分)
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 236.8 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 492.6 kJ / 117.8 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 4243.6 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...