Urządzenia i Akcesoria
花生豬腳湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 人份
Składniki
-
嫩薑 切片15 克
-
水1000 克
-
豬腳 切塊(約4公分),預先川燙去血水600 克
-
甘草1 片
-
白胡椒粒3 粒
-
罐頭花生 洗淨,備用100 克
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
330.3 mg
Białko
43.6 g
Kalorie
2609.9 kJ /
623.8 kcal
Tłuszcz
45.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8419.6 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan