花生豬腳湯

花生豬腳湯

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 人份

Składniki

  • 嫩薑 切片
    15 克
  • 1000 克
  • 豬腳 切塊(約4公分),預先川燙去血水
    600 克
  • 甘草
    1 片
  • 白胡椒粒
    3 粒
  • 罐頭花生 洗淨,備用
    100 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 330.3 mg
Białko 43.6 g
Kalorie 2609.9 kJ / 623.8 kcal
Tłuszcz 45.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 8419.6 g
Węglowodany 11.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...