Urządzenia i Akcesoria
竹笙枸杞排骨湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
竹笙 (約5克)5 - 6 條
-
水 (含浸泡和烹煮用)1300 克
-
嫩薑 切片15 克
-
鈕扣菇 泡軟6 朵
-
排骨 切塊(約3公分),預先川燙去血水250 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾10 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 ½ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
239.4 mg
Białko
16.9 g
Kalorie
1170.1 kJ /
279.7 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2784.6 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan