芹菜魩魚粥

芹菜魩魚粥

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 500 克
  • ¼ 茶匙
  • 新鮮香菇 去蒂頭,切片
    50 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)
    50 克
  • 白米飯
    250 克
  • 魩仔魚
    120 克
  • 芹菜 取莖,切末
    20 克
  • 白胡椒粉 (opcjonalnie) 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 477.8 mg
Białko 12.2 g
Kalorie 1408.9 kJ / 336.7 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 4188.1 g
Węglowodany 57.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...