Urządzenia i Akcesoria
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 porties
Składniki
-
water400 g
-
citroen in schijfjes1
-
rauwe scampis, gepeld schoon gemaakt8
-
zout2 snuifjes
-
rijpe mango in stukken (½ cm)½
-
veldsla160 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stroken1
-
extra vergine olijfolie
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
37.1 g
Kalorie
1296 kJ /
310.2 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Valentijn
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50 min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Brak ocen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Aspergesoep met citroen
55 min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 godz. 15 min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 godz. 5 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 godz. 25 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min