Urządzenia i Akcesoria
Avocadotartaar met ei en zalm
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 porties
Składniki
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
-
verse dille enkel de bladeren2 stengels
-
verse zalmfilets, ontveld in stukken250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
5 g olijfolieolijfolie citroensmaak5 g
-
roze peperkorrels1 tl
-
zout½ tl
-
avocado's3
-
gemengde groentescheuten30 g
-
wit brood geroosterd6 sneetjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
435.2 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
1678.3 kJ /
401.2 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
24.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasrecepten
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Rode kool cups met kip
25 Min
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4 Std.
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min