Urządzenia i Akcesoria
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 porties
Składniki
-
300 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken300 g
-
water1000 g
-
bloemkoolroosje (1-2 hele bloemkolen)1000 g
-
eieren4 - 6
-
bloem80 g
-
boter80 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (opcjonalnie)½ - ¾ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
563 mg
Białko
29 g
Kalorie
2199 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix Friend®
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Brak ocen
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25 min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Brak ocen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Heerlijke herfstdressing
Brak ocen
Pasta met prei en ajvar
30 min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35 min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Gestoomde marmercake
1 godz. 30 min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 godz.