Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de masa madre
- 300 g de harina integral de centeno
- Wartości odżywcze
- na 250 g
- Kalorie
- 6648 kJ / 1589 kcal
- Białko
- 50.3 g
- Węglowodany
- 326.2 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 40.8 g
- Sód
- 1232 mg
Alternatywne przepisy
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Chapata con masa madre
17 godz.
Pan retorcido con masa madre
16u.
Pan de yogur (larga fermentación)
16 godz. 10 min
Baguettes parisiennes
15h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Pan de molde con masa madre
16h 45 min
Mini baguettes rústicas
16h 30min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 godz. 20 min
Pan payés con masa madre
16u.