Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Día 1
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 2
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 3
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 4
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
- Wartości odżywcze
- na 440 g
- Kalorie
- 2920 kJ / 698 kcal
- Białko
- 21.8 g
- Węglowodany
- 150.8 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 23.6 g
- Sód
- 13.6 mg
Alternatywne przepisy
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Masa madre de trigo
96h
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45 min
Pan de centeno y manteca
16h
Pan de trigo con masa madre
15 godz.