Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Día 1
- 2 manzanas ecológicas lavadas (en cuartos, con piel y sin semillas)
- 50 g de agua
- 100 g de harina de fuerza
Día 2
- 100 g de agua
- 100 g de harina de fuerza
- Wartości odżywcze
- na 350 g
- Kalorie
- 3812 kJ / 911 kcal
- Białko
- 25.1 g
- Węglowodany
- 195.2 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 13.5 g
- Sód
- 13.6 mg
Alternatywne przepisy
Chapata con masa madre
17h
Masa madre de centeno
96 godz. 20 min
Pan retorcido con masa madre
16sa
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 Std. 20 Min
Pan moreno en sartén con masa madre
14h 30 min
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min