Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 4 cabezas de ajos (400-500 g)
- 800 g de agua
- 300 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 4126 kJ / 987 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 105.3 g
- Tłuszcz
- 51.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 9.4 g
- Sód
- 1018.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chalota caramelizada (250 g)
25min
Salmón al aroma de lima y menta con ensalada de espárragos (Al vacío)
3h 35 min
Cebolla y ajo dorados (200 g)
15 min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1 Std. 20 Min
Yogur natural en Varoma TM6
12h
Pepinos encurtidos
48h 20 min
Paté de higaditos al oporto con higos
5 godz. 15 min
Scones de suero de leche con queso fresco
6 godz. 40 min
Mantequilla con sal del Himalaya
25min
Ajos confitados
30min
Mantequilla y suero de leche
20min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 Std. 15 Min