Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 - 4 cabezas de ajos (400-500 g)
- 800 g de agua
- 300 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 ramita de romero fresco
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 hoja de laurel seca
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 4126 kJ / 987 kcal
- Białko
- 25.4 g
- Węglowodany
- 105.3 g
- Tłuszcz
- 51.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 9.4 g
- Sód
- 1018.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1h 40min
Caramelos de café y coco
1h 10min
Toffees salados con almendra
1 godz. 45 min
Salsa de caramelo
1h 30min
Curry en polvo - Subcontinente indio
10min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Salsa de toffee
15min
Espárragos blancos frescos con patatas y salsa holandesa
1h
Paté de higaditos al oporto con higos
5óra 15p
Caramelos de toffee
2h
Ajos confitados
30 min
Lemon curd (Espesar)
20 min