Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 950 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita rasa de sal (5 g)
- 1 chorrito de aceite para engrasar el bol
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 3933 kJ / 940 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 185.4 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 8.7 g
- Sód
- 2405.9 mg
Alternatywne przepisy
Panecillos tiernos para desayuno
2h 20min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Medias noches al vapor
2h
Pan blanco
3 godz. 10 min
Masa de pan básica
1 Std.
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Panecillos de agua
2h
Pan de molde sin corteza
2h 20min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min
Pan de molde
3h
Panecillos de leche
4h 30min