Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 950 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita rasa de sal (5 g)
- 1 chorrito de aceite para engrasar el bol
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 3933 kJ / 940 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 185.4 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 8.7 g
- Sód
- 2405.9 mg
Alternatywne przepisy
Chapata con masa madre
17 godz.
Masa madre de centeno
96 godz. 20 min
Pan blanco
3 godz. 10 min
Crackers integrales
1h 40min
Queso cremoso con nueces y pan de suero
13 godz. 15 min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 godz. 30 min
Queso cremoso
15 godz.
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Brioche rápido
1h 50min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12h 30min
Panecillos artesanos
1h 30min
Yogurt natural (Fermentar)
12 godz. 10 min