Urządzenia i Akcesoria
自制鱼丸汤
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 人份
Składniki
-
马鲛鱼肉 切块500 克
-
盐 适量调味2 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
木薯粉1 汤匙
-
冰块100 克
-
鸡精粉 自制或市售2 茶匙
-
水800 克
-
芫荽 切碎2 小支
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15 g
Kalorie
418 kJ /
100 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
7天完美体验食谱
23 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy