Urządzenia i Akcesoria
Parmesan and Oat Rolls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 pieces
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
rolled oats100 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting400 g
-
water lukewarm250 g
-
neutral oil (eg. vegetable oil), plus extra for greasing40 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
caster sugar1 pinch
-
medium egg1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
415.9 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
1001.2 kJ /
239.3 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
30.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Dyed Eggs
55 min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1 godz. 50 min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2 godz.
Red Berry Yoghurt
12 godz. 20 min
Cheese and Basil Knots
1 godz. 30 min
Ham and Onion Bread
30 min
Garibaldi Biscuits
40 min
Roasted Chickpeas
1 godz.
Cherry Bakewell Oat Bars
1 godz. 10 min
Cranberry Orange Scones
30 min
Classic Wholemeal
2 godz. 40 min
Estonian Kringle (Estonia)
1 godz. 40 min