Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g pork meat (neck or shoulder), cut in pieces (6 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g onions, cut in wedges
- 300 g barbecue sauce (see tip)
- 15 g Worcestershire sauce
-
250
g apple juice
lub pineapple juice -
250
g beef jus
lub beef broth - 25 g cider vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2220 kJ / 531 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Bolognese Sauce
1h 15min
Beef Stroganoff
1h
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35 min.
Prawn Cocktail
15 Min
Smoky Pork and Beans
3h
Spicy Pulled Beef
8 Std. 10 Min
Lamb Meatballs
45 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Red Onion Gravy
25 min