Urządzenia i Akcesoria
Fruity Pulled Pork
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
pork meat (neck or shoulder), cut in pieces (6 cm)800 g
-
smoked paprika1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions cut in wedges150 g
-
barbecue sauce (see tip)300 g
-
Worcestershire sauce15 g
-
pineapple juiceapple juice250 g
-
beef brothbeef jus250 g
-
cider vinegar25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
43 g
Kalorie
2220 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min