Urządzenia i Akcesoria
Octopus and Potato Salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
fresh octopus beak removed, cut in pieces (5 cm)1400 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)700 g
-
rocket salad washed, dried1 packet
-
fine sea salt2 pinches
-
ground white pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
balsamic vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1247.3 mg
Białko
62.2 g
Kalorie
1980.5 kJ /
473.3 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Salmon tartare
10 Min
Tzatziki
20 Min
Sous-vide Octopus Salad
8 Std.
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Salmon Tartare
25 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Roquefort Sauce
20 Min
Seafood Risotto
40 Min