
Urządzenia i Akcesoria
Veggie-Mantı
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
Mantı-Teig
-
Mehl250 g
-
Salz1 TL
-
Ei1
-
Wasser100 g
Joghurtsauce
-
Minze abgezupft3 Stängel
-
Dill abgezupft2 Stängel
-
Knoblauchzehe1
-
Joghurt, 3,5% Fett250 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Füllung und Fertigstellung
-
Petersilie abgezupft2 Stängel
-
Knoblauchzehe1
-
Feta120 g
-
Eigelb1
-
Öl zum Einfetten
-
Mehl zum Bemehlen
-
Wasser500 g
-
Butter50 g
-
Biber Salçası (Paprikamark)40 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
487 kcal /
2037 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Teigtaschen
9 Przepisów
Niemcy
Niemcy