Urządzenia i Akcesoria
Veggie-Mantı
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
Mantı-Teig
-
Mehl250 g
-
Salz1 TL
-
Ei1
-
Wasser100 g
Joghurtsauce
-
Minze abgezupft3 Stängel
-
Dill abgezupft2 Stängel
-
Knoblauchzehe1
-
Joghurt, 3,5% Fett250 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
Füllung und Fertigstellung
-
Petersilie abgezupft2 Stängel
-
Knoblauchzehe1
-
Feta120 g
-
Eigelb1
-
Öl zum Einfetten
-
Mehl zum Bemehlen
-
Wasser500 g
-
Butter50 g
-
Biber Salçası (Paprikamark)40 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
2037 kJ /
487 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Teigtaschen
9 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Koeksisters (Süße Zöpfe)
3h
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2h
Vegane Mantı
3h 45min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Gözleme mit Feta
1h
Tschebureki
1h 20min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1h 45min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55min
Kreppel
1h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min