Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů čerstvé zeleniny do polévky (např. mrkev, celer, kořenová petržel, pórek), na kousky
- 100 gramů cibule, napůl
- ½ centimetru čerstvého zázvoru, na plátky
-
5
snítek čerstvého libečku
lub 3 čajové lžičky sušeného libečku -
5
snítek čerstvé petržele
lub 3 čajové lžičky sušené petržele - 5 jalovcových kuliček
- 2 bobkové listy, sušené
- 2 hřebíčky
- 6 - 8 kuliček černého pepře
- 1 malý kousek sušené řasy wakame (opcjonalnie)
- 3 čajové lžičky soli
- 1000 - 1500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 98 kJ / 23 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rýže, vařená
25min
Vařené brambory
30min
Bramborová kaše (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 Min
Drůbeží vývar
1h
Těstoviny, vařené
20 min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1h 5min
Zeleninový vývar se zázvorem
4 Std. 15 Min
Restovaná zeleninová směs
30min
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 Std. 10 Min
Vývar z červené řepy
4 Std. 15 Min
Čirý vývar z hovězího masa
3sa 45 dk