
Urządzenia i Akcesoria
Rychlé zapečené brambory à la gratin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
máslo na vymazání
-
150 gramů goudy na kousky
-
800 gramů brambor oloupaných, na menší kousky
-
50 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
150 gramů mléka
-
1 čajová lžička soli
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře
-
2 špetky mletého muškátového květu
-
čerstvá pažitka nasekaná, na posypání
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Kalorie
339.3 kcal /
1420.3 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
14.5 g
Węglowodany
39.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Sód
858 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Zapékáme!
10 Przepisów
Czechy
Czechy