Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů šalotky, napůl
-
40
gramů pancetty, na kostičky (1 cm)
lub 40 gramů anglické slaniny, na kostičky (1 cm) - 15 gramů extra panenského olivového oleje
-
130
gramů listů špenátu, spařeného, okapaného a nasekaného
lub 130 gramů mraženého špenátu, sekaného, spařeného, okapaného a nasekaného - 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína
- 740 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 20 gramů másla
- 20 gramů parmazánu, hoblinky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1749 kJ / 417 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 68 g
- Tłuszcz
- 11.93 g
- Błonnik
- 1.15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 Min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Hráškové rizoto s pancettou
30 Min
Milánské rizoto
30 Min
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 Min
Rizoto s uzeným sýrem
35min
Rizoto s kari a mrkví
30 Min
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1 Std.
Zámecké rizoto
35min
Rizoto s parmazánem
30 Min