Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů sýru parmazánu, na kousky (2-3 cm)
-
250
gramů pečiva, lehce staršího, na kousky (2-3 cm),
lub 250 gramů bílého chlebu, lehce staršího, na kousky (2-3 cm) - 80 gramů cibule, napůl
- 6 snítek čerstvé petržele, listy i stonky
- 25 gramů másla
- 200 gramů mléka
- 3 vejce
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 2 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
- 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 1000 gramů vody
- 4 kuřecí křidélka (cca 600 gramů)
- 200 gramů směsi zeleniny (např. mrkve, cibule, celeru), na kousky (2-3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2117.8 kJ / 505.8 kcal
- Białko
- 24.5 g
- Węglowodany
- 39.8 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vařená jasmínová rýže
35 Min
Vařené brambory
30 Min
Drůbeží vývar
1óra
Těstoviny, vařené
20 min
Čirý zeleninový vývar
3h 45min
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40min
Pomalu vařená kuřecí polévka pho
5h 20min
Bramborová kaše
50 Min
Vývar z červené řepy
4h 15min
Boloňské špagety
30 Min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min