Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 gramů mrkve (3 větší mrkve), na kousky
- 90 gramů kořenové petržele (1 větší petržel), na kousky
- 250 gramů hovězího masa bez kosti, předního, na kostky
- 250 gramů červené řepy (1 velká řepa), oloupané, na 1cm kostky
- 80 gramů jarní cibulky (cca 2 kusy), na kolečka
- 100 gramů kysaného zelí, na kousky
- 5 kuliček nového koření
- 5 sušených bobkových listů
- 1200 gramů vody
- 120 gramů brambor (2 větší brambory), oloupaných, na kostky
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 759 kJ / 181 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1079 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 menit
Extra dobrá brioška
3j
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 menit
Guláš z vepřové panenky
40 menit
Cuketová omeleta s našlehanými bílky
30 Min
Valašská kyselica
45 menit
Červené rybí kari
30 Min
Krémové žampióny s pečenými bramborami
1j 30 menit
Krémové kuřecí kari s květákovou rýží
30 Min
Lutika
1j 20 menit
Dýňová polévka se smetanou
40 menit