Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 gramů mrkve (3 větší mrkve), na kousky
- 90 gramů kořenové petržele (1 větší petržel), na kousky
- 250 gramů hovězího masa bez kosti, předního, na kostky
- 250 gramů červené řepy (1 velká řepa), oloupané, na 1cm kostky
- 80 gramů jarní cibulky (cca 2 kusy), na kolečka
- 100 gramů kysaného zelí, na kousky
- 5 kuliček nového koření
- 5 sušených bobkových listů
- 1200 gramů vody
- 120 gramů brambor (2 větší brambory), oloupaných, na kostky
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 759 kJ / 181 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1079 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové v mrkvi
2 Std.
Krémová kuřecí polévka
45 min
Brokolicový krém
30 Min
Gulášová polévka deluxe
2 Std.
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Kulajda
40 min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 Min
Tvarohové knedlíky s rozvarem z broskví a meruněk
1h 20min
Kuřecí ragú
50 min
Kapustnica
1h 15min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 min
Guláš z vepřové panenky
40 min