Urządzenia i Akcesoria
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 17 godz. 20 min
21 pieces
Składniki
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
-
cocoa butter red60 g
Passion Fruit Ganache
-
passion fruit purée60 g
-
glucose syrup (see Tip)30 g
-
115 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunksValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)115 g
Chocolate Shell
-
300 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)300 g
Finishing the Chocolate Shell
-
185 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, dividedValrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)185 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
19 mg
Białko
1 g
Kalorie
707 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sourdough Ciabatta
9 godz. 25 min
Spooky Caramel Apples
1 godz. 45 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 godz. 40 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14 godz. 20 min
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40 min
Lollipops
40 min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Homemade Soy Milk
30 min
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min