Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 17 godz. 20 min
21 pieces

Składniki

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
  • cocoa butter red
    60 g
Passion Fruit Ganache
  • passion fruit purée
    60 g
  • glucose syrup (see Tip)
    30 g
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    115 g
    115 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    300 g
    300 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    185 g
    185 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 169 kcal / 707 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 19 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...