Wersje kompatybilne
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 vanilla bean pod
- 170 g sugar, plus extra to sprinkle
- 910 g whipping cream
- 8 egg yolks, from large eggs
- tropical fruit (e.g. mangos, kiwi, papaya), sliced, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1556 kJ / 372 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 38 mg
Alternatywne przepisy
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
IDB2024
Brak ocen
Sufganiyot
2h 30min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Lemongrass and mint prosecco
1h
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Panna cotta
6h 15min
Hibiscus Cheesecake
2h
Caramel Éclairs
2h 25min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 Std. 30 Min
Traditional crème brûlée
25h