Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1500 g
-
extra virgin olive oil90 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning1 ½ tsp
-
dried spaghetti (cooking time 10-11 minutes)320 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 20 g)1 bunch
-
garlic cloves3 - 4
-
fresh red chillies halved2
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
437.5 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
2717.3 kJ /
650 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Summer Rolls
1h
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Pasta al Arrabiata
30min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1h 10min
Egg Fried Rice
35min
Pasta with Vegetable Ragout
45min