Wersje kompatybilne
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 10 g fresh parsley leaves
- 50 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 350 g cherry tomatoes, halved
- 2 pinches salt
- 1200 g water
- 320 g dried spaghetti
- 10 g fresh basil leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1949.6 kJ / 466 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 64.2 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 218.8 mg
Alternatywne przepisy
Egg Fried Rice
35 min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Boiled Pasta
20 min
Stir-fried Vegetables
10min
Chinese Style Stir-Fried Vegetables
30 min
Spaghetti carbonara
40 min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 min
Macaroni ABC Soup
55 min