Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vody
- 400 gramů kuřecích prsou, nakrájených na plátky
- 150 gramů olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 30 gramů balzamikového octa
- 1 polévková lžíce hořčice
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 mrkev, napůl
- 1 cibule, na čtvrtky
- 1 červené hlávkové zelí, na čtvrtky
- 12 lístků zeleného hlávkového salátu
- 1 hruška, bez jader
- 100 gramů vlašských ořechů
- 150 gramů sýru, hermelínu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2339 kJ / 559 kcal
- Białko
- 40.2 g
- Węglowodany
- 19.6 g
- Tłuszcz
- 33.8 g
- Błonnik
- 10.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zelný salát s bylinkami
10 Min
RAW jablečné koláčky s makovou náplní
10 Min
Zeleninový salát ve skleničce
20 min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15min
Chléb z rýžové mouky (bez lepku)
1h 15min
Klobása s kari rajčatovou salsou (Currywurst)
15min
Pomalu vařené meruňkovo-rýžové brûlée
5h 35min
Zeleninová bábovka
1h 45min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Brak ocen
Špenátový dip
15min
Panettone s čokoládou a pomerančem
3 godz. 30 min
Bramborový salát s vejci a majonézou
1h 30min