Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů olivového oleje
- 2 polévkové lžíce citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli, jemné
- 24 velkých čerstvých krevet, syrových, loupaných, vyčištěných
- 80 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 500 gramů salátových okurek, nejlépe neoloupaných, na kousky
- 1 citrón, na plátky, každý plátek na čtvrtiny
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 200 gramů mléka
- 40 gramů hladké mouky
- 2 polévkové lžíce čerstvého kopru, nasekaného (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 733 kJ / 175 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 min
Cuketový krém s modrým sýrem
25 min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30min
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min
Hrášková dobrota
7 Min
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1h 45min
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Brak ocen
Hovězí na tamarindu s rýží
1h
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Tatarák po francouzsku
1 Std. 10 Min