Urządzenia i Akcesoria
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 porcí
Składniki
-
50 gramů loupaných mandlí
-
750 gramů vody
-
1 čajová lžička soli podle chuti
-
250 gramů krup předem 30 minut namočených
-
500 gramů květáku
-
250 gramů ricotty nebo čerstvého tvarohu
-
200 gramů mléka
-
100 gramů sušené šunky na plátky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
13.6 g
Kalorie
974 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
26.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pro pocit lehkosti
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rýžová kaše s jablky a tvarohem
25 min
Rýžová kaše
35 min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20 min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 min
Kroupový salát s rajčaty
45 min
Kroupy se žampióny
55 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10 godz. 50 min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Dušená mrkev
20 min
Hrstková polévka
10 godz. 40 min