Fonduta

Fonduta

4.0 58 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
  • 200 g di latte intero
  • 4 tuorli d'uovo
Terminare la preparazione
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 12 fette di polenta tostate
    12 fette di pane, tostate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 466 kcal / 1950 kJ
Białko 24.7 g
Tłuszcz 23.2 g
Węglowodany 42.3 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...