Fonduta
TM31 TM5 TM6

Fonduta

4.0 (53 oceny)

Składniki

  • 400 g di Fontina valdostana a pezzi (3 cm)
  • 200 g di latte intero
  • 4 tuorli d'uovo

Terminare la preparazione

  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 12 fette di polenta tostate
    lub 12 fette di pane tostate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1950 kJ / 466 kcal
Białko
24.7 g
Węglowodany
42.3 g
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy