Urządzenia i Akcesoria
Panissa
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
8 porzioni
Składniki
-
900 g di acqua
-
20 g di olio di oliva
-
10 g di sale grosso
-
300 g di farina di ceci
-
olio per frittura q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7.8 g
Kalorie
1360 kJ /
325 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
4.9 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 Std. 20 Min
Focaccia al formaggio
55 Min
Buridda alla ligure
55 Min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Brandacujun
45 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1 Std. 15 Min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Farinata di ceci (vegan)
2 Std.