Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- 10 g di sale grosso
- 300 g di farina di ceci
- olio per frittura q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semolino dolce
1sa
Pandolce genovese
1sa 30 dk
Focaccia al formaggio di Recco
1sa 15 dk
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Polpettone fagiolini e patate
1sa 30 dk
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Cappon magro
4h 30min
Farinata di ceci (vegan)
2 Std.
Brandacujun
45 dk
Bagna cauda
35 dk