Urządzenia i Akcesoria
番茄醬汁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊120 克
-
蒜頭 (opcjonalnie)1 粒
-
特級橄欖油50 克
-
罐裝碎番茄800 克
-
糖1 茶匙
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
新鮮羅勒葉5 - 10 片
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 人份
Białko
12 g
Kalorie
2723 kJ /
648 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
6.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan