Urządzenia i Akcesoria
麻油素飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
薑20 克
-
黑麻油20 克
-
乾香菇 泡軟切絲15 克
-
杏鮑菇 切條(長約4公分)200 克
-
水700 克
-
醬油25 克
-
糖1 茶匙
-
短梗米200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
30.8 mg
Białko
6.1 g
Kalorie
1150.5 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
4146.7 g
Węglowodany
50.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan