Urządzenia i Akcesoria
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 Portionen
Składniki
Hefeteig
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Wasser170 g
-
Mehl350 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz1 TL
Belag
-
Mozzarella (125 g), in Stücken1 Kugel
-
Gouda in Stücken80 g
-
Frischkäse150 g
-
Basilikum-Pesto50 g
-
Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben (5 mm)2 - 3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
17 g
Kalorie
1998 kJ /
477 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinat-Tomaten-Pfannkuchen vom Blech
50 min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 min
Pizza mit Kartoffeln
1 godz. 30 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 20 min
Pizza mit Spinat und Schafskäse
1 godz. 10 min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 godz. 45 min
Weiße Pizza mit Rucola
1 godz. 35 min
Spinat-Pizza mit Ei
1 godz. 45 min
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 godz.
Gemüsepizza
1 godz. 40 min
Räucherlachs-Pizza
1 godz.
Mediterraner Flammkuchen
35 min