Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hefeteig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Stücken
- 80 g Gouda, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 50 g Basilikum-Pesto
- 2 - 3 Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1998 kJ / 477 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 2.7 g
Alternatywne przepisy
Pizza Frescolina
1 godz. 40 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1 godz. 20 min
Gemüsepizza
1 godz. 40 min
Paprika-Pizza
1h 55min
Weiße Pizza mit Rucola
1 Std. 35 Min
Tomaten-Rucola-Pizza
50 Min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 20 min
Pizza-Focaccia mit Rucola und Joghurtdressing
3 godz.
Rom - Pizzataler
1 Std. 30 Min
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1 Std. 35 Min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h