Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella

Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella

4.6 599 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 Portionen

Składniki

Hefeteig
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Wasser
    170 g
  • Mehl
    350 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Salz
    1 TL
Belag
  • Mozzarella (125 g), in Stücken
    1 Kugel
  • Gouda in Stücken
    80 g
  • Frischkäse
    150 g
  • Basilikum-Pesto
    50 g
  • Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben (5 mm)
    2 - 3

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 17 g
Kalorie 1998 kJ / 477 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 45 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...