Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
TM6 TM5

Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella

4.6 (538 ocen)

Składniki

Hefeteig

  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • 170 g Wasser
  • 350 g Mehl
  • 30 g Olivenöl
  • 1 TL Salz

Belag

  • 1 Kugel Mozzarella (125 g), in Stücken
  • 80 g Gouda, in Stücken
  • 150 g Frischkäse
  • 50 g Basilikum-Pesto
  • 2 - 3 Tomaten (350 g), in dünnen Scheiben (5 mm)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
1998 kJ / 477 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
45 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy