Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1490 g di acqua
- 2 cucchiaini di zucchero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1079 kJ / 258 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 53.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale
3h 15min
Pane in cassetta semplice
19h
Filoncini di semola
4h
Pane veneziano
18h 30min
Balep korkun
1 Std. 30 Min
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pane Roti
1 Std.
Pane naan
3 godz. 10 min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Pane semplice
4h
Focaccia genovese (TM6)
5 godz.