Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di zucchero
- 3 uova
- 300 g di farina tipo 00
- 16 g di lievito in polvere per dolci
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- 200 g di mascarpone
- 20 g di granella di zucchero
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1119.9 kJ / 267.7 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 38.6 g
- Tłuszcz
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 36 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffin della nonna alle mele
45 Min
Plumcake marmorizzato cocco e ricotta
2 Std.
Torta soffice alle albicocche
1 Std.
Plumcake all'arancia
1 Std.
Plumcake colomba di Pasqua
2 Std.
Muffin al cappuccino
1 Std.
Ciambella ACE
1 Std. 30 Min
Torta di albumi al cioccolato
50 Min
Torta soffice alle fragole
2 Std.
Torta ricotta e cocco
1 Std.
Torta soffice mascarpone e fragole
1 Std. 10 Min
Ciambellone all'uva
1 Std.